Bio-Backwaren

EG Kontrollnummer: DE-ÖKO-037

Bio-Siegel
Bio-Dinkelvollkornsprossenbrot
100% Bio-Dinkelvollkornmehl
Bio-Dinkelsprossen

Bio-Haferkornbrot
55% Bio-Weizenmehl
25% Bio-Hafer
20% Bio-Roggenmehl

Bio-Kasten-Vollkornbrot
90% Bio-Roggenschrot
10% Bio-Weizenschrot

Bio-Kürbis-Vollkornpower
70% Bio-Roggenvollkornschrot
20% Bio-Kürbiskerne
10% Bio-Weizenschrot

Bio-Steinofenbrot
60% Bio-Roggenmehl
30% Bio-Weizenmehl
10% Bio-Roggenschrot

Bio-Bauernsemmel
90% Bio-Weizenmehl
10% Bio-Roggenmehl
Bio-Olivenöl

Bio-Dinkeljoghurtbrötchen
50% Bio-Dinkelvollkornmehl
50% Bio-Dinkelmehl
Bio-Naturjoghurt

Bio-Schrotbrötchen
50% Bio-Weizenvollkornmehl
50% Bio-Weizenmehl

Bio-Rheinisches
Vollkornbrot
100% Bio-Roggenvollkornmehl

Bio-Weizenvollkornsemmel
90% Bio-Weizenvollkornmehl
10% Bio-Weizenmehl

Bio-Schwabenkorn
100% Bio-Dinkelvollkorn
Bio-Sonnenblumenkerne